Sejur de 3 zile în Delta Dunării 

Port turistic Tulcea - Canal Sulina - Crișan - Dunărea Veche - Lacul Trei Iezere - Lacul Ligheanca și Văcaru - Canal Șontea - Canal Olguța - Lac Băclănești - Canal Șontea Nouă - Lacul Nebunu - Canal Sireasa - Canal 36 - Port Turistic Tulcea.

Prima zi

Îmbarcarea pe hotelul plutitor, servirea cocktailului de primire, cazare, informare asupra desfășurării programului și a traseului turistic. Program de voie urmat de servirea prânzului.

Desprinderea de la mal reprezintă începutul croazierei în Delta Dunării cu plecare pe canalul Sulina. Se vor vizita localitățile Maliuc, Gorgova, Crișan cu intrare pe Dunărea Veche; transfer în bărcile cu motor pentru a vizita Lacul Trei Iezere.

Înoptarea pe hotel și servirea cinei.

A doua zi

După micul dejun hotelul plutitor tractat de remorcher ne va duce către localitatea Mila 23, locuită în majoritate de lipoveni, unde vom ancora în gura lacurilor Ligheanca și Văcaru. Ne îmbarcăm în bărci cu motor și vom vizita lacurile.

La întoarcere se va servi prânzul după care vom continua traseul pe canalul Șontea și Olguța pentru a vizita următorul obiectiv, lacul Baclanesti. Acesta atrage cele mai mari colonii de pelicani din această zonă datorită bogăției lui în pește. Vom pune la dispoziția pescarilor amatori ustensile de pescuit.

Servirea cinei și înnoptare pe hotelul plutitor.

A treia zi

Servirea micului dejun și continuarea traseului pe canalul Șontea Nouă cu vizitarea lacului Nebunu, lac strict protejat de Administrația Biosferei Delta Dunării; continuarea traseului către Sireasa, canal Mila 36 și acostarea în portul turistic Tulcea.

SERVICII INCLUSE:
- cazare în camere duble cu baie proprie și aer condiționat
- pensiune completă
- cafea, ceai, apă plată
- ustensile și momeli pentru pescuit
- meniu tradițional pescăresc (meniu vegetarian la cerere cu precomandă)
- depozit frigorific de alimente
- restaurant modern cu terasă - acces la sistemul audio-video (după preferințe)
- plimbări de agrement cu barca – 2 ore/zi
- taxe portuare
- taxe ARBDD

SERVICII LA CERERE:
- închiriere bărci și șalupe rapide peste numărul de ore stabilite în program
- băuturi alcoolice pe care le puteți găsi într-o gamă diversificată în barul restaurantului.