Sejur 4 zile pe brațul Sulina

 Port turistic Tulcea - Lebăda - Crișan - vizitarea orașului Sulina cu ieșire la Marea Neagră - Dunărea Veche - Lac Bogdaproste și Trei Iezere - Mila 23 - Ligheanca și Văcaru - Canal Olguța - Canal Șontea - Lac Fortuna - Băclăneștii Mari - Lac Nebunu-Lac Sireasa - Canal 36 - Port turistic Tulcea.

Prima zi

Îmbarcarea pe hotelul plutitor, servirea cocktailului de primire, cazare, informare asupra desfășurării programului și a traseului turistic. Se servește prânzul în timpul desprinderii de la mal, începutul croazierei în Delta Dunării cu plecare pe brațul Sulina. Program de voie.

Se servește cina și se înnoptează pe hotelul plutitor.

A doua zi

Servirea micului dejun; continuarea traseului cu vizitarea brațului vechi al Dunării la N-E de Crișan îndreptându-ne către lacurile Răducu și Bogdaproste unde se vor organiza concursuri de pescuit la crap și știucă.

Se servește prânzul după care continuăm traseul către localitatea Crișan pentru vizitarea obiectivelor turistice aflate în această localitate.

Se va servi cina după care se va înnopta pe hotelul plutitor.

A treia zi

După servirea micului dejun, hotelul se va îndrepta către localitatea Mila 23 (sat de pescari) având posibilitatea vizitării lacurilor Trei Iezere, Lacul Ligheanca, Lacul Văcaru și se va servi prânzul. Continuarea programului poate cuprinde concursuri de sky nautic și plimbări cu bărcile cu motor pe canale după care ne vom îmbarca pe hotel unde se va servi cina urmată de program la liberă alegere.

Se va  înnopta pe hotelul plutitor.

A patra zi

Servirea micului dejun după care ne vom îndrepta către gruparea de lacuri Fortuna, Băclăneștii Mari, Nebunu iar servirea prânzului se va face în timp ce hotelul se va îndrepta lin pe canalul Șontea. Aici aveți posibilitatea de a filma și fotografia diversitatea păsărilor, renumitele lebede și a peisajelor din împrejurimi.

După scurta excursie pe lac ne vom îndrepta spre canalul 36 pentru a ieși în Tulcea unde vom ancora hotelul în portul turistic pentru a ne putea lua rămas bun.

SERVICII INCLUSE:
- cazare în camere duble cu baie proprie și aer condiționat
- pensiune completă
- cafea, ceai, apă plată
- ustensile și momeli pentru pescuit
- meniu tradițional pescăresc (meniu vegetarian la cerere cu precomandă)
- depozit frigorific de alimente
- restaurant modern cu terasă - acces la sistemul audio-video (după preferințe)
- plimbări de agrement cu barca – 2 ore/zi
- taxe portuare
- taxe ARBDD

SERVICII LA CERERE:
- închiriere bărci și șalupe rapide peste numărul de ore stabilite în program
- băuturi alcoolice pe care le puteți găsi într-o gamă diversificată în barul restaurantului.