Sejur în Delta Dunării 5 zile pe brațul Sulina

Port turistic Tulcea - Lac Gorgova - Lebăda - Caraorman - Lac Lumina și Lac Puiu - Lac Roșu și Roșuleț - Crișan - orașul Sulina cu ieșire la Marea Neagră - Dunărea veche - Lac Bogdaproste și Trei Iezere - Mila 23 - Ligheanca - Canal Olguța - Lac Fortuna - Băclăneștii Mari - Nebunu - Canal 36 - Port turistic Tulcea.

Prima zi

Îmbarcarea pe hotelul plutitor, servirea cocktailului de primire, cazare, informare asupra desfășurării programului și a traseului turistic. Se servește prânzul în timpul desprinderii de la mal, începutul croazierei în Delta Dunarii cu plecare pe brațul Sulina. Program de voie.

Se servește cina și se înnoptează pe hotelul plutitor.

A doua zi

Servirea micului dejun; continuarea traseului cu vizitarea Grindului Caraorman și a localității Caraorman îndreptându-ne către lacurile Lumina și Puiu unde se vor organiza concursuri de pescuit la crap și știucă. Se servește prânzul după care se efectuează o scurtă excursie către lacurile Roșu și Roșulet, continuarea traseului către localitatea Crișan pentru vizitarea obiectivelor turistice aflate în această localitate.

Se va servi cina după care se va înnopta pe hotelul plutitor.

A treia zi

După servirea micului dejun, hotelul se va îndrepta către localitatea Sulina care dispune de ieșire la Marea Neagră, aici având posibilitatea vizitării cimitirului vechi al orașului, farul vechi și palatul Comisiei Europene a Dunării. După vizitarea obiectivelor se va servi prânzul. Continuarea programului poate cuprinde ore de plajă pe țărmul Mării Negre, și ca agrement beneficiați de posibilitatea desfășurării concursului de sky nautic.

Ne vom îmbarca pe hotel unde se va servi cina urmată de program la liberă alegere, înnoptându-se pe hotelul plutitor.

A patra zi

Servirea micului dejun după care ne vom îndrepta către gruparea de lacuri Bogdaproste, Trei Iezere și lacul Lungu. Aici aveți prilejul de a vă înscrie la concursul de pescuit cu premii.

Îmbarcare pe hotel pentru servirea prânzului (program de voie) în timp ce hotelul se va îndrepta lin pe canalul Lopătina cu ieșire la Mila 23.

Se va servi cina urmată de un foc de tabără pe mal cu diverse jocuri distractive; se va înnopta pe hotel în apropierea localității Mila 23.

A cincea zi

Servirea micului dejun, continuarea traseului și transferul în bărcile cu motor pentru a vizita satul pescăresc Mila 23. Continuăm cu vizitarea vestitului lac Nebunu (lac strict protejat de A.R.B.D.D.). Aici aveți posibilitatea de a filma și fotografia diversitatea păsărilor, vestitele lebede și peisajele din împrejurimile lacului. După scurta excursie pe lac ne vom îndrepta pe canalul 36 pentru a ieși pe brațul Tulcea unde vom ancora hotelul în portul turistic Tulcea și ne vom lua rămas bun.

SERVICII INCLUSE:
- cazare în camere duble cu baie proprie și aer condiționat,
- pensiune completă
- cafea, ceai, apă plată
- ustensile și momeli pentru pescuit
- meniu tradițional pescăresc (meniu vegetarian la cerere cu precomandă)
- depozit frigorific de alimente
- restaurant modern cu terasă - acces la sistemul audio-video (dupa preferințe)
- plimbări de agrement cu barca – 2 ore/zi
- taxe portuare
- taxe ARBDD

SERVICII LA CERERE:
- închiriere bărci și șalupe rapide peste numărul de ore stabilite in program
- băuturi alcoolice pe care le puteți găsi într-o gamă diversificat în barul restaurantului.